Provimi pranues në FSHMN dhe sallat e mbajtjes së provimit pranues
Lexo më shumë

Meso më shume për e-Karrieren dhe si të avancohesh në vemprimtarinë që e ke perzgjedh.

Exploro Fakultetin.

Programet/Syllabuset

Bachelor, Master dhe Doktoraturë

Lexo më shumë

CV e Stafit Akademik

Lexo më shumë

Dokumente

Vendime, Rregullore, Konkurse etj.

Lexo më shumë

Bashkohu me ne në rrjete sociale.

Disa fjalë nga studentët tanë.

Endrit Beqa

Student i dalluar i Fakultetit të Shkencave Matematike – Natyrore
Jam student në semestrin e fundit të programit Shkenca Kompjuterike në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina“. Këto tri vitet kanë qenë një eksperiencë e shkëlqyer ku kam arritur të marrë shumë njohuri të reja, të sfidoj veten dhe të zhvilloj aftësitë e mia profesionale. E gjithë kjo, jo vetëm falë angazhimit tim, por edhe të profesorëve, asistentëve dhe kolegëve që gjithë më kanë mbështetur dhe ndihmuar.