Departamenti i Matematikës Ligjeratë  me temën : Data Analytics Solution Lead në Google EMEA

26 Dhjetor 2023
SHARE

 Departamenti i Matematikës Ligjeratë  me temën : Data Analytics Solution Lead në Google EMEA

Tani kur teknologjia dhe Inteligjenca Artificiale kanë pushtuar botën kemi të ftuar Remzi Kurshumliun lider i ekipës në gjigandin teknologjik Google për të diskutuar rreth "Big data: The road towards open data architecture" .
Ligjerata të tilla na ndihmojnë ti kuptojmë më mirë trendet teknologjike dhe të jemi në hap me kohën, prandaj ju ftojmë të gjithë të interesuarve në temën e mësiperme të merrni pjesë.

Tema:Big Data: The road towards open data architecture
Data: 28.12.2023
Ora:18:00
Vendi: Salla 153, Departamenti i Matematikës, Fakulteti i Shkencave Matematiko Natyrore
Ligjërues: Remzi Kurshumliu -Data Analytics Solution Lead në Google EMEA 

Per me shume info rreth ligjerates dhe ngjarjes ju lutem drejtohuni ne vegzen e meposhtme:

https://facebook.com/events/s/big-data-the-road-towards-open/1473201553242413/

Data Analytics Solution Lead në Google EMEA