SESION INFORMUES NGA YOUNG CELL SCHEME

19 Mars 2024
SHARE

 
   
 
   
 

Për më shumë informata, gjeni të bashkangjitur këtij emaili materialet promovuese (Banner dhe  përmbajtjen e njoftimit).   

 
SESION INFORMUES NGA YOUNG CELL SCHEME
 
 
 
 
Të nderuar student dhe ju të diplomuar,

Ju njoftojmë se Qendra për Zhvillim të Karrierës në bashkëpunim me Young Cell Scheme - Skema e qelizave të reja Raundi XIII-XIV-XV, bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian dhe Qeveria e Kosovës dhe zbatuar nga Konsorciumi Universiteti Aristotel në Selanik dhe INSP, do të organizojë një session ifnromues për studentët e vitit të tretë të studimeve në shkallën BA dhe të diplomuarit e të gjitha Fakulteteve të Universitetit të Prishtinës.

Qëllimi i këtij aktiviteti është që studentët, të përfitojnë më shumë njohuri rreth programit te bursave per studime master me financim të plotë, në fusha të ndryshme në ndonjë universitet në shtetet e Bashkimit Evropian.


Sesion Informativ për bursa master; ( Datë: 20 Mars 2024 / Ora: 11:15)

Konfirmo pjesëmarrjen në këtë link: https://docs.google.com/forms/d/19AvQN1rMd2D_E0GAIrtb72KpfOUl56UyTHeJz8D90_k/viewform?edit_requested=true

Vendi: Qendra për Zhvillim të Karrierës “ Universiteti i Prishtinës “ Hasan Prishtina “
Adresa: Biblioteka Kombëtare e Kosovës “ Pjetër Bogdani “, Kati I, 10.000, Prishtinë, Kosovë

 

Panelist: 

Prof. Nikolaos Panagiotou, Yong Cell Scheme

Z. Nick Kyfonidis, Young Cell Scheme

***

Flyer_YCS_ Round XIII-XIV-XV