Sesion informues nga Deloitte Kosova

29 Janar 2024
SHARE

(seksioni: NJOFTIME - MUNDËSI).

 

 

Për më shumë informata, gjeni të bashkëlidhur këtij emaili materialet promovuese (Banner me  QR code  dhe përmbajtjen e NJOFTIMIT ).   

 

______________________________________________________________________

Sesion informues nga Deloitte Kosova
 
Poster.jpg
 
 
Të nderuar studentë dhe te diplomuar,

Ju njoftojmë se Qendra për Zhvillim të Karrierës në bashkëpunim me Deloitte Kosova do të organizojnë një sesion informues me studentët dhe të diplomuarit e Fakultetit Ekonomik dhe Fakultetit te Shkencave Matematike-Natyrore (Departamenti: Matematikë financiare në banka dhe sigurime).

Qëllimi i këtij aktiviteti është që studentët dhe të diplomuarit të përfitojnë më shumë njohuri rreth Deloitte Kosova, si dhe rreth mundësive të punësimit të hapura aktualisht në Deloitte Kosova. Studentët dhe të diplomuarit do të kenë mundësi të adresojnë të gjitha pyetjet rreth punës në Deloitte dhe mundësive të punësimit.

 

Pikat e prezantimit:

1. Njoftim rreth Deloitte Kosova

  1. Mundësitë e punësimit në Deloitte


Prezantues: 

Arta Basha Maliqi dhe Erdonita Rexhepi nga Deloitte Kosova.  

Për të marrë pjesë në këtë sesion informues, ju lutem te regjistroheni në këtë link: Microsoft Form

 Sesion Informues me Deloitte Kosova (microsoft.com)

 

Aktiviteti organizohet më:

Datë: 1 Shkurt 2024, e enjte

Ora: 13:00 – 14:00

Lokacioni: Qendra për Zhvillim të Karrierës – QZhK , Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani”, Kati I,   Prishtinë

 

**Ky infosesion është i dedikuar për absolventë dhe të diplomuarit e nivelit Bachelor dhe studentët dhe të diplomuarit e nivelit Master.

Ju inkurajojmë të merrni pjesë dhe të shprehni interesin tuaj për këtë program.