NJOFTIM:  Panairi i Universiteteve Franceze

24 Tetor 2023
SHARE

NJOFTIM:  Panairi i Universiteteve Franceze 📣

 

Datë: 31 Tetor 2023 

Ora: 10:00 - 15:00  

Vendi: Biblioteka Kombëtare e Kosovës " Pjetër Bogdani"

 

 

visuel_tournee_modifie.jpg

👩‍🎓 Jeni student dhe jeni i interesuar për një shkëmbim jashtë vendit?

Dëshironi të përfitoni nga një sistem arsimor i përsosur dhe diploma prestigjioze të njohura ndërkombëtarisht? 

Panairi i Universiteteve Franceze do të vijë në Kosovë për ju! 


 Ejani ti zbuloni programet mësimore, shkëmbimet dhe mundësitë për të studiuar në Francë me përfaqësues të shumtë të Universiteve Franceze, më 31 tetor nga ora 10:00 deri në orën 15:00, në Bibliotekën Kombëtare të Prishtinës.


Edicioni i 6-të i Panairit të Universiteteve franceze në Kosovë organizohet nga Ambasada e Francës në Kosovë, Aleanca Franceze e Prishtinës dhe Espace Campus France, në bashkëpunim me Qendrën për Zhvillim të Karrierës, Universitetin e Prishtinës dhe Kolegjin AAB.


---


 Vous êtes étudiant(e) et vous êtes intéressé(e) par un échange à l'étranger ?

Vous voulez profiter d'un système éducatif d'excellence et de diplômes prestigieux reconnus à l'international ?  

Le Salon des universités françaises au Kosovo est fait pour vous !  


 Venez découvrir les programmes, les échanges et les opportunités dans l'objectif d'étudier en France avec de nombreux représentants des universités françaises. Nous vous donnons rendez-vous le 31 octobre de 10h00 à 15h00, à la bibliothèque Nationale de Pristina.


Cette 6ème édition du Salon des universités françaises au Kosovo est organisée par l'Ambassade de France au Kosovo, l'Alliance Française de Pristina et Campus France, en coopération avec le centre de développement des carrières, l'Université de Pristina et l’Université AAB.