Njoftim për paraqitje dhe mbrojtje të temës së diplomës

27 Shkurt 2023
SHARE

Njoftim për paraqitje dhe mbrojtje të temës së diplomës

 

I  -  Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve bachelor dhe master, se deri me 10.03.2023, në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitje të temës së diplomës, për afatin e janarit të vitit akademik 2022/2023.

II – Mbrojtja e temës së diplomës për nivelin e studimeve bachelor, do organizohet deri me datën 15.03.2023.

 

III - Paraqitja dhe mbrojta e temës së diplomës për studentët e nivelit të studimeve master, behet pas mbledhjes së Këshillit të Fakultetit. Komisioni për mbrojtje ka obligim të organizoj mbrojtjen publike, së paku 7 ditë prej datës kur i merr vendimet e këshillit.