Njoftim për studentet që janë perfitues të burses

14 Shkurt 2023
SHARE


Njoftim
Njoftohen studentët të cilët janë perfitues të burses universitare, që deri me datë 28 shkurt duhet të dorezojnë leternjoftimin dhe kartelen bankare kopje në zyren e financave në FShMN.