JOB MEETING - Tangoo / Rrjetizim, Punë Praktike dhe Punësueshmëri

18 Prill 2024
SHARE

 

JOB MEETING - Tangoo / Rrjetizim, Punë Praktike dhe Punësueshmëri
 
TANGOO_JobMeeting_Prishtina_2024_1-80.jpg
 
 
Të nderuar studentë dhe ju të diplomuar, 

Ju njoftojmë se Qendra për Zhvillim të Karrierës në bashkëpunim me Tangoodo të organizojë një session ifnromues për studentët  dhe të diplomuarit e Universitetit të Prishtinës.

Qëllimi i këtij aktiviteti është që studentët dhe të diplomuarit të përfitojnë më shumë njohuri rreth programit të punës praktike dhe atë të punësueshmërisë në kompanin ndërkombëtare Tangoo

____________________________________
📣 Vëmendje: studentë dhe të diplomuarit e Universitetit të Prishtinës!
🚀 Takim rrjetizues: Tangoo
📅 Datë: 24.04.2024
⏰ Ora: 13:30 - 15:30
📍 Vendi: Qendra për Zhvillim të Karrierës -  Universitetit i Prishtinës (Adresa: Biblioteka Kombëtare e Kosovës “ Pjetër Bogdani “, Kati I, 10.000, Prishtinë, Kosovë)
____________________________________
Pse të marrni pjesë?
🔍 Zbuloni mundësitë që kompania Tangoo ofron për ju: Merrni një pamje ekskluzive të brendshme të dinamikës në mediat dixhitale!
🌐 Njihuni me mundësitë e programit të punës praktike: Mësoni për rolet emocionuese që Tangoo ofron përmes programit të praktikës.
🤝 Rrjetizohu: Lidhuni me profesionistë të industrisë dhe filloni karrierën tuaj!
____________________________________
Rendi i ditës:
1️⃣ Mirësevini & Prezantimi
2️⃣ Prezantimi i Kompanisë Tangoo
3️⃣ Mundësitë aktuale për praktikë:

● AFC (Kontabilitet, Financë dhe Kontroll)
● HC (Departamenti i Resurseve Humane)
● CM (Menaxhimi i Fushatës Dixhitale)
● PM (Zyra e Menaxhimit të Projektit)

4️⃣ Prezantimi i një rasti studimi: Zhytuni në një rast të vërtetë klienti dhe shikoni punën e eksperteve të marketingut nga Tangoo!
5️⃣ Ndërveprimi një-për-një: Angazhohuni drejtpërdrejt me ekipin e Tangoo dhe bëni pyetje.
6️⃣ Lansimi i Hackathon: Merrni pjesë në një hackathon të vogël dhe keni një shans për të fituar një mundësi me Tangoo!

____________________________________
Kush mund të marrë pjesë?
Studentët aktualë ashtu edhe të sapodiplomuarit janë të mirëseardhur!
____________________________________
Mos e humbisni!
Vendet janë të kufizuara. Afati i fundit për t'u regjistruar: 22.04.2024
Rezervoni vendin tuaj tani dhe hidhni hapin e parë drejt një udhëtimi emocionues karriere me Tangoo!
🔗 RSVP: [Lidhja e rezervimit / kodi QR]
 
TANGOO_JobMeeting_Prishtina_2024_1.png
____________________________________
📱 Lidhu me Tangoo:
Ndiqni @tangoomedia 
#TangooJobMeeting2024 #questfortalent
 
____________________________________

Ejani të kuptoni në praktikë menyrën e aplikimit në Tangoo.


Ju mirëpresim!

__________________________________________________