Orari i provimeve për afatin e Shtatotorit (Deparamenti i Biologjisë

26 Gusht 2014
SHARE

 

 Orari i provimeve për afatin e Shtatotorit

Departamenti i Biologjisë

Bachelor

Master

Shenim: Departamentet tjera  datat e provimeve per afatin e Shtatorit  i kane shpallur ne janar dhe qershor.