Paraqitja e provimeve të afatit të shtatorit

26 Gusht 2014
SHARENjoftim


Njoftohen studentët e Fakultetit të Shkencave Matematikë Natyrore, të nivelit të studimeve bachelor dhe master, se mund të paraqesin provimet për afatin e shtatorit, nga data 27.08.2014 deri me 04.09.2014.