Njoftim për studentët që paraqesin provime në afat të nentorit

09 Nëntor 2021
SHARE

Njoftohen studentet e studimeve bachelor se për provimet të cilat paraqiten për heren e dytë duhet të behet pagesa dhe të paraqiten në sherbimin e studenteve për ta konfirmuar  fletëpagesen.