• Mirë se vini në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore!

     

178.62.202.98/Portali universitar

“KarrieraUP” –Këshilla dhe rrjetizim me punëdhënësit!

“KarrieraUP” –Këshilla dhe rrjetizim me punëdhënësit!

Më shumë

Udhezuesi dhe formularet per mbrotje virtuale te temes Master

 

Më shumë

Njoftim për mbrojtje të temës së diplomës në nivelin e studimeve master në FSHMN

Njoftim për mbrojtje të temë...

Më shumë

Udhezuesi dhe formularet per mbrotje virtuale te temes Bachelor


Udhezuesi dhe formularet per mbrotje virtuale te temes Bachelor
Më shumë

Njoftim për regjistrimin e semestrit veror të vitit akademik 2019/2020

N J O F T I M ...

Më shumë