Vendim mbi ndarjen e bursave në vitin 2014/2015

     

    Vendim mbi ndarjen e bursave në  vitin 2014/2015 (kliko) 

     Këshillë Juridike: Të gjithë  kandidatët që kanë aplikuar e që nuk janë  përfitues të bursës universitare për vitin akademik 2014/15, kanë  të drejtë të ushtrojnë  ankesë brenda afatit prej 7 ditësh  nga dita e shpalljes së rezultateve, në web faqen e UP-së dhe FSHMN-së si dhe në tabelën e shpalljeve në fakultet.

    Ankesat duhet të dorëzohen në ndërtesën e Rektoratit Nr.2. 


     

Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
28 29301 2 3 4
56 78 91011
1213 1415161718
19 20 21 22232425
2627282930311
2345678