Shqyrtimi i ankesave të kandidatëve të paraqitur për regjistrim në Programin Matematikë, niveli baqelor në FSHMN

  Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”

  UNIVERSITAS STUDIORUM PRISHTINIENSIS
   
   
   
                                                                                                            Ref. nr.                   Prishtinë,        ____.____.2014
   
  Shqyrtimi i ankesave të kandidatëve të paraqitur për regjistrim në Programin Matematikë, niveli 

  baqelor  në FSHMN
   
  Komisioni për ankesa, pas shqyrtimit të ankesave të parashtruara nga kandidatët  e paraqitur për regjistrim 
   
  në Programin Matematikë afati i nëntorit për vitin akademik 2014/15, sjell këtë:
   
  RAPORT
   
  Komisioni pasi shqyrtoi me kujdes  7 (shtatë) ankesa të kandidatëve të paraqitur në konkurs konstatoi se 
   
  të gjitha ankesat janë ta pabazuara, përkatësisht rangimi dhe vlerësimi i kandidatëve që i janë nënshtruar 
   
  provimit pranues është bërë në mënyrë korrekte dhe objektive. 
   
  Prishtinë, 20.11.2014                                                              Komisioni:
   
  1. Prof.asoc.dr. Agim Gashi
   
  2. Prof.ass.dr. Sefer Avdiaj
   
  3. Prof.asoc.dr.Florim Isufi
   
  4. Prof.asoc.dr. Naser Troni
   
  5. Prof.dr. Muhib Lohaj
   

   

Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
28 29301 2 3 4
56 78 91011
1213 1415161718
19 20 21 22232425
2627282930311
2345678