Paraqitja e provimeve për afat të Prillit dhe vendimi i Senatit të UP-së për lejimin e afatit të Prillit


  Vendimi i Senatit të UP-së(kliko)

  Në bazë të vendimit të Senatit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” Nr. 447 të
  datës 21. 03. 2014, Dekanati i FSHMN-së shpall:
  Paraqitja e provimeve në afatin e jashtëzakonshë të Prillit 2014 do të fillojë me 31. 03.
  2014 (e hënë) deri më 09. 04. 2014 (e mërkurë).
  Mbajtja e provimeve në afatin e jashtëzakonshëm të Prillit 2014 do të organizohet në mbështetje të pikës IV të vendimit të Senatit sipas orarit të shpallur në Depratementin përkatës.

  Vërejtje Studentet mund të paraqesin vetem dy provimeArkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
28 29301 2 3 4
56 78 91011
1213 1415161718
19202122232425
2627282930311
2345678