Njoftim për pagesën e semstrit dimëror 2014/2015

   17.10.2014

   

  NJOFTIM

  për afatin e regjistrimit të semestrit dimëror për vitin akademik 2014/15

   

  Të nderuar studentë, ju njoftojmë se afati për regjistrimin e semestrit dimëror për vitin akademik 2014/2015 do jetë i hapur prej datës 16.10.2014 deri më datë 31.10.2014. Pas kësaj periudhe nuk do të lejohet afat shtesë për regjistrimin e semestrit dimëror, prandaj luteni që t’i përmbaheni afatit të sipërshënuar.

  Regjistrimi i semestrit dimëror për vitin akademik 2014/15 do të bëhet për të gjithë studentët me përjashtim të atyre që studentëve të cilët sipas UA 17/2014 janë të liruar nga pagesat administrative.

  Pagesat për regjistrim të vitit akademik do të bëhen sipas tarifave të përcaktuara me UA 17/2014, ndërsa për studentë të cilët kanë obligime të papaguara nga semestrat e viteve paraprake 2012/2013 dhe 2013/2014 pagesat do të bëhen sipas UA nr. 21/2012 dt. 22.10.2012.
Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
28 29301 2 3 4
56 78 91011
1213 1415161718
19 20 21 22232425
2627282930311
2345678