Njoftim për ndrrim programi

                          Njoftim
   
  Njoftohen studentët e FSHMN-së, se afati i dorëzimin të kërkesave për ndërrim të programit të studimeve dhe kërkesave për vazhdim të studimeve është prej datës 27.10.2014 deri me 31.10.2014.
   
  Dokumentacioni për ndërrim të programit të studimeve apo për vazhdim të studimeve, duhet të përmbaj: kërkesën për ndërrim të programit të studimeve apo për vazhdim të studimeve, vërtetimin për statusin e studentit,  çertifikatën e notave, indeksin apo ID-in e studentit. 
   
  Dokumentacioni i i kompletuar të protokolohet në zyrën e arkivës së Fakultetit, dhe të dorëzohet tek asistentja në Dekanat. Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
28 29301 2 3 4
56 78 91011
1213 1415161718
19 20 21 22232425
2627282930311
2345678