Elephant kërkon të punësojë një Javascript Developer.

  Elephant kërkon të punësojë një Javascrip Developer.

  Kandidatët e interesuar duhet të plotesojnë kërkesat e mëposhtëme.

  Përshkrimi i pozitës dhe përgjegjësitë:

  • Të zhvillojë Javascript module/kompononente nga konecpti deri në përfundim.
  • Të implementojë librari nga burime të hapura në bazë të nevojes.
  • Të mbulojë në menyrë proaktive pjesën e zhvilluar me teste të automatizuara.
  • Të analizojë dhe verifikojë kërkesat e projektit për tu siguruar në permbushjen e tyre.
  • Të përgatit materialet teknike si dhe dokumentacionin sipas nevojes.

  Kualifikimet për këtë pozitë janë:

  • Të ketë përvojë në zhvillimin e aplikacioneve JavaScript, ES6.
  • Të ketë përvojë në programim të sinkronizuar dhe të josinkronizuar.
  • Të ketë njohuri në HTML, CSS3, JQuery.
  • Të jetë i përkushtuar për të përmbushur detyrat brenda afatit të arsyeshëm kohor.
  • Të ketë aftësi të mira analitike, për të përmbledhur dhe zbërthyer çështje të komplikuara në çështje të thjeshta dhe të qarta.
  • Të jetë i gatshëm të marrë përgjegjësinë.

  Përparsi kanë kandidatët që kanë njohuri në React, React Native, Redux.    

  Mirëpresim të gjithë kandidatet të dërgojnë CV-në e tyre në adresen: [email protected]
Arkiva e lajmeve

«shkurt»
MaEnPrShDi
272829 303112
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291
2345678