Apliko në Programin e Punës Praktike - BPB Juniors

  Apliko në Programin e Punës Praktike -  BPB Juniors
   

  Të dashur, studentë dhe të diplomuar, ftoheni të aplikoni në programin e punës praktike: Programi BPB Juniors.
  Kriteret e aplikimit:
  ·         Studenti/ja apo i/e diplomuari/a, duhet të shpreh gatishmëri ti bashkëngjitet Programit të Bankës si dhe të ndjek Trajnimin (5 ditë të javës prej 09:00 deri 16:00)
  ·         Kandidatet mund te jene nga te gjitha qytetet e Kosovës;
  ·         Të jenë absolvent apo të sapo diplomuar;
  ·         Të kenë aftësi të mira komunikuese;
  ·         Të kenë ambicie dhe dëshirë për tu zhvilluar;
  ·         Të kenë qasje pozitive dhe analitike;
  ·         Të kenë njohuri të gjuhës angleze;

  Përparësi në aplikim, kanë kandidatet e Fakultetit Ekonomik, gjithsesi nuk përjashtohen edhe kandidatet e dalluar nga fushat tjera si: Juridik, Teknik dhe Filozofi, Filologjisë,  Agro - Bujqësi etj.
  Si të aplikoni:
  Luteni që të vizitoni ekarriera.uni-pr.edu , duke u kyçur përmes SEMS ID dhe paswordit të njejtë që përdorni në SEMS.

  Pasi të jeni kyçur plotesoni CV-në dhe Letrën motivuese ( në anën e majtë të faqes) dhe të njejtën e shkarkoni dhe e dergoni në emailin [email protected]

  Afati i fundit për aplikim, 19 Tetor 2018
Arkiva e lajmeve

«shkurt»
MaEnPrShDi
272829 303112
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291
2345678