Ankesat e kandidatëve lidhur me provimin pranues

    Kandidatët të cilët nuk janë pranuar mund të paraqesin ankesë ne FSHMN nga data 14.10.2014 deri me 15.10.2014 nga ora 10:00 deri ne ora 15:00 ne zyrën e arkivës së fakultetit. Shqyrtimi i ankesave bëhet nga Komisioni për shqyrtimin e ankesave ne FSHMN dhe raporti i komisionit do të shpallet të enjtën me 16.10.2014 ne ora 15:00. Kandidatët të cilët nuk janë pranuar, mund t’i tërheqin dokumentet e tyre në FSHMN gjatë muajit tetor

Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
28 29301 2 3 4
56 78 91011
1213 1415161718
19 20 21 22232425
2627282930311
2345678