Rezultatet preliminare ne drejtimet perkatese te FSHMN

Lajmerim  per kandidim per antare te Keshillit te FSHMN_se dhe Anetare te  Senatit...

Më shumë
  • Listat e studenteve per zgjedhje ne FSHMN

    Listat e studenteve per zgjedhje ne FSHMN

    Më shumë
  • Lajmerim

    Lajmerim