• Mirë se vini në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore!

     

178.62.202.98/Portali universitar

Njoftim për studentë

Njoftim për studentë

Më shumë

NJOFTIM LIDHUR ME VEPRIMET E NEVOJSHME, KARSHI SITUATËS AKTUALE PAS PARAQITJES SË RASTEVE ME COVID-19

NJOFTIM LIDHUR ME VEPRIMET E NEVOJSHME, KARSHI SITUATËS AKTUALE PAS PARAQITJES SË RASTEVE ME C...

Më shumë

Lista e studentëve me të drejtë vote dhe e drejta për ankesë
 Lista e studentëve me të drejtë vote
<...

Më shumë

Njoftim për afatin e absolventave

Njoftim për afatin e absolventave

Më shumë

Njoftim përkitazi me procesin zgjedhor në Universiteti e Prishtinës ''Hasan Prishtina'' për personelin akademik dhe jo akademik

Më shumë