• Mirë se vini në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore!

     

Njoftim për ligjeratë nga z. Ulrika Modéer, Sekretare e shtetit në Ministrinë për zhvillim dhe bashkëpunim ndërkombëtar në Qeverinë e Suedisë

 NJOFTIM

Më shumë

Njoftim

NJOFTIM

 

Njoftohen të gjithë studentët dhe mësimdhënësit e FSHMN-së se të gjitha provimet e parapara për datën 27 nëntor 2016 shtyhen për të hënën me 30 nëntor 2015. Koha e...

Më shumë

Ligjeratë për zhvillimin e shkathtësive të buta (eng. Soft skills) / TË GJITHA QË DUHET TI DINI PËR BURSA NDËRKOMBËTARE dhe përpilimin e Letrës Motivuese / 25 NËNTOR 2015

                   ...

Më shumë

LIGJERATË PËR ZHVILLIMIN E SHKATHTËSIVE TË BUTA DHE PROFESIONALE NË LËMIN E TIK-ut

 

 

Më shumë

Provimi me goje (afati i janarit) ne lendet Analizë I,IV dhe Analize vektoriale

 Provimi me goje nga Analiza I ( afati i janarit, programi Matematike), mbahet me datë 16.02.2016 në ora 11.
 Provimi me goje nga Analiza IV ( afati i janarit, programi Matematike)...

Më shumë